V'jetnamskaja model' dviženija k konvertirujemosti nacional'noj valjuty. - Bogatova, Je
Dve etapy procesu zmien vlastníckych vzťahov, zásad riadenia a foriem vzájomného pôsobenia domáceho a zahraničného trhu. 1. etapa: rozvoj dvoch sfér hospodárstva ("organizovaného" a "neorganizovaného" trhu do r. 1989). 2. etapa: možnosť rozvoja celej ekonomiky na trhových zásadách.