Polska - Austria. Stosunki gospodarcze.
Historický vývoj - obdobie 1919-1938. Obdobie clearingového zúčtovania (1946-1971). Obdobie zúčtovania vo voľných devízach (od r. 1972). Terajší stav poľsko-rakúskych hospodárskych vzťahov - základ zmluvy o výmene tovarov. Obchodná výmena. Vývoz služieb z Poľska do Rakúska. Finančno-úverové vzťahy. Spolupráca medzi výrobnými podnikmi.