Problemi na vanšnoikonomičeskite otnošenija meždu EO i Afrika prez 90-te godini. - Ševikova, I.
Nové smery ekonomickej spolupráce medzi ES a africkými krajinami v 90. rokoch a ich osobitosti podľa regiónov. Analýza očakávaného pôsobenia formujúceho sa jednotného vnútorného trhu ES na vonkajšie ekonomické vzťahy s africkými partnermi. Problematika adaptácie na potreby a normy Jednotného vnútorného trhu. Odraz zmien ekonomickej spolupráce ES a afrických krajín na vzťahy východnej Európy a Afriky.