Francja u progu zjedoczonej Europy. - Lissowska, M.
Francúzsko v období realizácie X. plánu (1989-1992). Budúci tvar Európskeho spoločenstva - nádeje a neistoty. Hlavné smery stratégie. Niektoré osobitné programy - výchova, výskum technológií, zlepšenie konkurenčnej schopnosti, roľnícko-potravinársky vývozný priemysel. X. plán z poľskej perspektívy.