<La> coordinación de las políticas económicas y la integración de América Latina. - Bekerman, M.
Možné oblasti koordinácie ekonomických politík vzhľadom na štrukturálne a cyklické problémy s ktorými zápasí Latinská Amerika. Negatívne vplyvy zahraničia. Predvída sa, že bezprostredná budúcnosť nedáva nádej na harmonizáciu makroekonomík, čo je podmienkou na integráciu Latinskej Ameriky.