Sección latinoamericana.
Ekonomické pozadie politického zvratu v Nikarague. Latinsko-americký prieskum: 21. oblastná komisia FAO. Preferencie USA Bolívii, Kolumbii, Ekvádoru a Peru. Nové smery kooperácie s Európou. Dohoda o vyúčtovaní nafty medzi Nikaraguou a Venezuelou. Ďalšie informácie o ekonomickej situácii vo vyše 40 výberoch z rôznych prameňov.