Spolupráce Maďarska s ES. - Brejchová, Z.
Vývoj vonkajších ekonomických vzťahov Maďarska, spolupráca s EHS od roku 1969 i činnosť a spolupráca s GATT. Vývoj zahraničného obchodu, dovoz a vývoz Maďarska s vyspelými Európskymi krajinami. Význam spolupráce Maďarska s Rakúskom. Ekonomický program vstupu MR do ES do roku 1995.