<Die> Macht der Kommunikation. - Höhler, G.
Nové úlohy trhovej komunikácie po zmenách v krajinách Strednej a Východnej Európy. Tri faktory, ktoré dnes spájajú podniky so zákazníkmi. Rastúce snahy ľudí bývalých socialistických krajín po dôveryhodnosti v komunikácii a v novej kooperácii medzi Východom a Západom.