Sovmestnoje predprinimatel'stvo. - Grecov, A.A
Úloha bánk pri rozvoji spoločného podnikania. Účasť banky pri hodnotení menovo-finančných aspektov vytvorenia podniku, plánu organizácie financovania projektu a možnosti využitia dlhodobého úveru. Formy účasti zahraničného kapitálu pri spoločnom podnikaní. Cesty znižovania vplyvu rizikových faktorov. Zahraničné úvery.