Hospodářský zákoník po novelizaci. - Tomsa, M.
Informácia o novelizácii hospodárskeho zákonníka. Formy subjektov podnikateľskej činnosti a podmienky vzťahov pri podnikateľskej činnosti. Ochrana hospodárskej súťaže. Nové pravidlá pri vystavovaní faktúr.