Urvi, co můžeš. Nad trhem nebytových prostor. - Císař, J.
1. mája 1990 začal platiť zákon č. 116/1990 Zb., o nájme a podnájme nebytových priestorov. Podcenenie nerovnováhy medzi ponukou a dopytom a nevyjasnenosť vlastníckych vzťahov viedli k cenovému výbuchu. Charakteristika opatrení smerujúcich k ochrane domácich i zahraničných nájomcov nebytových priestorov.