<La> política mexicana en materia de traspaso tecnológico. Una evaluación crítica del reglamento de la ley. - Álvarez Soberanis, J.
Technologický faktor je podstatou, ktorá otriasa spoločnosťou. Všetky krajiny chcú hrať hlavnú úlohu v technologických zmenách s cieľom modernizácie. Analýza zákona o transfere technológie, použitia a využívania patentov a značiek v Mexiku. Porovnanie starších zákonov s novými (1982-88).