Por un acuerdo del Tercer Mundo sobre la propiedad intelectual. - Keayla, B.K
V nadväznosti na Uruguayské kolo sa uskutočnilo zhromaždenie Tretieho sveta a rokovalo o intelektuálnom vlastníctve vzhľadom na obchod. Ide o patenty, nové technológie a o systém intelektuálneho vlastníctva. Vypracováva sa tzv. Deklarácia z New Delhi a návrh na "Poriadok v intelektuálnom vlastníctve národov".