Pozor na bumerang! Spěch v legislativě je špatným rádcem. - Bejček, Josef
Príklady nesprávnej interpretácie nových hospodárskych právnych predpisov na zákone o súkromnom podnikaní a na atraktivite nášho hospodárstva pre zahraničný kapitál. Nedostatočné vymedzenie cudzieho štátneho príslušníka.