Úvaha o úloze informačních soustav orgánů státní správy v podmínkach tržního mechanismu. - Štětka, K.
Zásady doterajšieho spôsobu riadenia štátnych orgánov v oblasti práce, miezd a sociálnych vecí. Nová funkcia štátu a štátnych orgánov pri riešení problémov práce a miezd v podmienkach trhového hospodárstva. Hypotetický model funkcií štátnej správy na úseku zamestnanosti, odmeňovania, sociálnej starostlivosti a dôchodkového zabezpečenia. Racionalizácia informačnej sústavy.