Ubezpieczenia w obrocie zagranicznym v Polsce. - Kowalewski, E.
Základné právne predpisy v poisťovacej činnosti v poľskom zahraničnom obchode. Informácie pre zahraničných kontrahentov. V Poľsku môžu pracovať iba poľské poisťovne. Zahraničné subjekty vykonávajúce na poľskom území stavebné práce sú povinné uzavrieť poistky za občiansku zodpovednosť a môžu za istých podmienok poistiť riziká. Poisťuje ich len poisťovňa Warta. Informácie pre poľských kontrahentov.