világgazdasági csatlakozás egyik feltétele a szakképzés integrációja. - Krisztián, B.
Nedostatky maďarského systému odborného vzdelávania, ktoré sa prejavili v konfrontácii so svetovým hospodárstvom. Globálne tendencie odborného vzdelávania vo vyspelých krajinách. Nutnosť prispôsobiť odborné vzdelávania v MR zmenám v hospodárskom živote, vo vlastníckych vzťahoch a v peňažníctve.