Aktivity OECD v oblasti vysokého školství. - Koucký, J.
Členské krajiny a ciele Organizácie pre ekonomickú spoluprácu a rozvoj (OECD). Zameranie dlhodobého programu Riadenie vysokoškolských inštitúcií (IMHE): výskum, výmena informácií, zvyšovanie kvalifikácie, poradenská činnosť. Dotovanie programu zo zdrojov zainteresovaných vysokých škôl. Prehľad publikácií OECD o vysokom školstve.