<Die> Entwicklung der Betriebswirtschaftslehre an der Universität Rostock. - Wolff, H.P
Periodizácia vzdelávania poslucháčov na fakulte hospodárskych vied Univerzity v Rostocku v oblasti podnikového hospodárstva. Založenie Univerzity r. 1951 a jej fakulty hospodárskych vied až ku 3. reforme vysokých škôl v r. 1968. Rozvoj vzdelávania v podnikovom hospodárstve v r. 1968 - 1989 - orientácia študijných plánov. Zmeny v štruktúre náuky o podnikovom hospodárstve od r. 1990.