Ressourcenschützende Raumordnungskonzepte als Möglichkeit für eine umweltschonende Freizeit- und Erholungsnutzung. - Job, H.
Riešenie konfliktov medzi záujmami obyvateľstva o prímestskú rekreáciu a nevyhnutnou ochranou prírodného prostredia. Na príklade 12 prípadových štúdií sa objasňujú možnosti koncepčných vylepšení opatrení a nástrojov priestorového usporiadania v záujme ekologicky únosného trávenia voľného času.