Einzelwirtschaftliche Wirkungen umweltpolitischer Instrumente. - Bellmann, K.
Vplyv ekologických opatrení na ekonomické subjekty v trhovom hospodárstve. Analýza vplyvu opatrení na zníženie emisií z priemyslových palív na výkonnosť a efektívnosť s využitím cenového modelu a modelu situácie, v ktorej sa obmedzujú množstvá exhalátov. Náklady na znižovanie emisií.