Návrh zákona o ochraně životního prostředí.
Uvedenie návrhu zákona o ochrane životného prostredia, ktorý novým spôsobom koncipuje základné princípy ochrany životného prostredia a šetrného hospodárenia s prírodnými zdrojmi. Návrh pripravili odborníci z vrcholných orgánov pre životné prostredie v ČR, SR a federálnej vlády.