Ziele und Instrumente einer Politik zur Eindammung des Treibhauseffektes. - Hennicke, P.
Určovanie faktorov pôsobiacich na skleníkový efekt. Klimatické modelové výpočty a "ekologický imperalizmus" priemyselných krajín. Stratégie znižovania rizika na medzinárodnej úrovni. Hodnotenie šírky možných opcií a reštriktívne rámcové podmienky v budúcich scenároch svetovej spotreby energie.