Životní prostředí je nutné řešit komplexně a nekompromisně. 5. Problém čištění odpadního vzduchu. - Nesvadba, J.
Význam a výhody termického čistenia odpadového vzduchu. Vyššie prevádzkové náklady, ale spätné získavanie tepla. Potreba integrovaného systému čistenia odpadového vzduchu a kúpenia čističiek odpadového vzduchu.