Arbitrage in a basketball economy. - Grier, K.B
Úloha manažéra v prostredí tímovej produkcie. Tréner basketbalového tímu stojí pred problémom rozhodnutia (arbitráže) o produkcii tímu. Musí sledovať a presadiť proces pri rozdeľovaní hodov medzi hráčmi tak, aby každý z nich bol maximalizovaný. Formuluje sa teória činiteľa tohoto arbitrážneho procesu a testuje sa údajmi Národnej basketbalovej asociácie.