<Die> Forschungsarbeiten des Bundes und die bundespolitischen Rahmenbedingungen für örtliche und regionale Energiekonzepte. - Baestein, A.
Zhodnotenie výsledkov pracovného programu "Miestne a oblastné koncepcie zásobovania energiou". Možnosti úspor energie a znižovania škodlivín vypúšťaných do ovzdušia, substitúcie uhlia a vykurovacieho oleja. Požiadavky na budúce energetické koncepcie a uplatňovanie poznatkov v praxi. Finančné opatrenia a právne rámcové podmienky.