Erfahrungen mit Energiekonzepten im europäischen Ausland. - Hamacher, J.
Energetická politika členských krajín EHS. Ekonomická neatraktívnosť opatrení na úsporu energie v čase nízkych cien energie. Globálne problémy životného prostredia a zodpovednosť miest za ekologickú orientáciu energetickej politiky. Management systémov spotreby energie vo verejných budovách. Investície do dopravy, zlučovanie produkcie elektrickej energie a tepla, začlenenie spaľovania odpadu do systému zásobovania.