Zehn Jahre Erfahrungen mit örtlichen und regionalen Energiekonzepten in der Bundesrepublik Deutschland. - Lutter, H.
Zhodnotenie "nových" energetických koncepcií 80. rokov. Pohľady na prognózy spotreby energie na miestnej úrovni. Koncepcie rozvoja energie v jednotlivých spolkových krajinách. Odvetvové a územne orientované čiastkové koncepcie.