Zu ausgewählten Fragen der Rohstoffsicherung in der Landesplanung und Raumordnung der DDR. - Jung, W.
Na základe stratégie zabezpečovania surovín v polovici 70. rokov sa rozoberajú súčasné zmeny vo využívaní nálezísk. Požiadavky na pracovné sily, dopravu a plochy, ako aj investície do ťažby surovín. Súhrn požiadaviek na budúce využitie nálezisk nerastných surovín z hľadiska surovinových a ekologických požiadaviek do téz.