Zásady státní energetické politiky (SEP).
SEP ČSFR vychádza z jej formovania a uplatňovania v prostredí vznikajúceho trhu tovarov, práce a kapitálu. Ciele SEP. Ťažba a dovoz energetických zdrojov. Regionálna energetická politika. Orgány presadzovania štátnej energetickej politiky.