<La> banca de desarrollo en la modernización del campo. - Mora Gomez, J.
Proces industrializácie Mexika a podpora poľnohospodárskej výroby a rozvoja od počiatku 40. rokov. Poľnohospodárska reforma. Vývoj poľnohospodárskej výroby 1960-88 a obchod s poľnohospodárskymi produktami 1980-1989. Rentabilita výroby. Financovanie výroby - bankový systém, úvery. Modernizácia vidieka. Úvery na podporu rozvoja vidieka od Banrural (Národná banka pre úvery na vidieku).