Lecciones del Plan Puebla para el cambio tecnológico en el campo mexicano. - Gonzales Lopez, G.
Stratégia "Plán Puebla" z r. 1967 na zvýšenie výkonnosti poľnohospodárskej výroby - význam. Prijatie inovácií, nových praktík a produktívnych technológií. Dopyt po novej technológii. Kapacity expertov pre vzdelávanie výrobcov. Základné prvky stratégie na rozvoj vidieka. Komercializácia poľnohospodárskych produktov. Úvery. Roľnícke organizácie. Informačné zdroje.