Programa Nacional de Modernización del Campo, 1990-94.
Výklad cieľov národného programu modernizácie maxického vidieka na roky 1990-94. 10-bodový program základných zmien navrhovaných pre oblasť poľnohospodárstva z januára 1990. Diagnóza a problematika poľnohospodárstva - analýza vývoja produkcie a produktivity, situácia na vidieku. Základné zámery a stratégie národného programu: zvyšovať produkciu, produktivitu výroby a životnú úroveň. Politika modernizácie vidieka.