Zmiany warunków dzialania podmiotów gospodarczych.
Z prác poľského Ústredného plánovacieho úradu. Privatizácia štátnych podnikov. Korigujúce systémové a úpadkové konanie - ich charakteristika, podmienky a zúčastnené subjekty. Niektoré zmeny a doplnky nástrojov riadenia v roľníctve a potravinárskom hospodárstve.