K novoj filosofii menedžmenta. - Gračev, M.
Rozvoj vnútrofiremných komunikácií a spolupráce pracovníkov - perspektívny smer vyvolaný potrebami ekonomického rastu. Vplyv technokratickej organizácie práce na pokles zainteresovanosti pracovníkov. Zásady filozofie managementu: vzťahy spolupracovníkov, aktivizácia novátorstva, integrácia snáh personálu.