Reform szükségessége a vállalatok információs és kommunikációs rendszerében. - Szücs, P.
Potreba premeniť doterajší informačný systém v MR, ktorý sa opieral o hierarchický systém riadenia, na systém dobre fungujúcich ľudských vzťahov s výmenou neformálnych informácií. Hlavné úlohy podnikového informačného systému. Využívanie poskytovaných informácií v každodennej činnosti a pri príprave rozhodnutí.