Strategy Formulation and Implementation for Schools of Management. - Jacobs, D.P
Kritika MBA (Master of Business Administration) programov vzdelávania managerov a potreba zmien v amerických školách managementu. Nevyhnutnosť orientácie na vzdelávacie programy orientované na výskum a odbornú prax. Odmietnutie podnikateľskej etiky ako osobitej disciplíny.