Obchodní hlediska a technické předpoklady elektronické výměny dat na základě mezinárodního standardu EDIFACT. - Dolanský, J.
Posúdenie možnosti elektronickej výmeny informácií v medzinárodnom obchode a technických a organizačných predpokladov k použitiu medzinárodného štandardu EDIFACT. Využitie systému na medzinárodnej úrovni a úrovni ČSFR. Využitie v organizáciách participujúcich na medzinárodnom obchode.