Opravy a udržování základních prostředků v podmínkach s.p. Železárny a drátovny, Bohumín - Blaha, J.
Skúsenosti z evidencie opráv a udržiavania základných prostriedkov v praxi. Ekonomická zodpovednosť za opravy a udržiavanie základných prostriedkov. Charakteristika opráv a udržiavania základných prostriedkov. Ekonomika opráv a údržby. Kontrola správnosti faktúr.