Entwicklungsreform der Kostenrechnung und deren Vor- und Nachteile für die Leitung der Unternehmen. - Lorson, P.
Vývojové tendencie účtovníctva v SRN a jeho výhody a nedostatky v praxi. Rozbor jednotlivých systémov účtovníctva: bežné účtovníctvo, normálne účtovníctvo (prísne a flexibilné), plánované účtovníctvo (prísne a flexibilné) s úplnými nákladmi a s hraničnými nákladmi.