DM-Eröffnungsbilanz - im Rohbau fertig, es fehlt noch der komplizierte Innenausbau. - Heuer, M.
Praktické skúsenosti pri vypracovaní úvodnej bilancie v DM v podniku Kábelovne s.r.o. v Oberspree. Zhodnotenie majetku a dlžôb. Podrobné zhodnotenie jednotlivých bilančných pozícií: pôda, stavby a ostatné priestory, technické zariadenia vybavenie podniku, zásoby a pod.