Gründliche Analyse der Ergebnisse der DM-Eröffnungsbilanz. - Fuchs, I.
Na základe bilančného zákona DM (Deutsche Mark) bolo úlohou všetkých podnikateľov so sídlom v NDR od 1.7.1990 vykonať záverečnú bilanciu a súčasne otváraciu bilanciu v DM. Analýza úvodnej bilancie na základe porovnania vertikálnych a horizontálnych ukazovateľov. Rozbor ukazovateľov analýzy.