Harmonizace podnikových účetních závěrek v Evropských společenstvích. - Machoň, Ladislav
Uzávierka podniku, ktorý má právnu formu akciovej spoločnosti, príp. akciovej spoločnosti s ručením obmedzeným (podľa legislatívnej úpravy platnej v SRN). Všeobecná charakteristika bilancie. Úloha bilancie. Druhy bilancií. Výsledovka. Smernice Európskych spoločenstiev v harmonizácii účtovných uzávierok. Zákon o bilančnej smernici. Niekoľko vybraných analytických pohľadov na uzávierku automobilky Volkswagen AG.