Razvivat' auditorstvo. - Terechov, A.A
Potreba zvýšenia efektívnosti revíznej činnosti v podmienkach aktivizácie tovarovo-peňažných vzťahov v ZSSR. Ciele vytvorenia auditorskej organizácie "Lenaudit" pracujúcej na princípoch samofinancovania. Oblasť auditorských služieb. Legislatívne zabezpečenie auditorstva. Hlavné úlohy nezávislých auditorov.