Bariéry rozvoje.
Analýza združenia podnikateľov ukazuje na bariéry súkromného podnikania a skutočnosť, že v ČSFR sme len na začiatku vzniku malého a stredného podnikania. Návrh opatrení smeruje k odstráneniu prekážok v právnej úprave, podpore demonopolizácie, odstráneniu administratívnych prekážok, umožneniu prístupu k úveru atď.