O preobrazovanii predprijatij v akcionernyje obščestva (iz opyta stran Vostočnoj Jevropy). - Vasiljeva, L.
Postup a podmienky pretvárania štátnych a družstevných podnikov na akciové spoločnosti na základe zákonných opatrení. Určovanie kritérií pre výber podnikov, podliehajúcich privatizácii. Zákony regulujúce pohyb cenných papierov.