Tupiki anarchosindikalizma i al'ternativy razgosudarstvlenija. - Glaz'jev, Sergej Jur'jevič
Reorganizácia štátneho priemyslu na zásade samosprávy pracovných kolektívov. Nevýhody kolektívneho vlastníctva (chýbajú mechanizmy nútiace podniky efektívne hospodáriť). Možnosti vytvorenia koncernov, trustov, syndikátov využitím formy účastín.