<Die> Wochenend-Einkäufe beginnen donnerstags. Wie Bremer Konsumenten die HandelsWerbung nutzen.
Výsledky výskumu využívania obchodnej reklamy pred weekendovými nákupmi v meste Brémy. Počet domácností, ktoré aspoň raz reagovali na reklamnú ponuku. Najväčší účinok reklamy u čerstvých potravinárskych výrobkov. Vplyv reklamy na odbyt predmetov dlhodobej spotreby.