Atestace v chemickém průmyslu SSSR. - Klimečková, J.
Skúsenosti s uplatňovaním atestácie ako komplexnej racionalizačnej metódy v chemickom priemysle ZSSR. Úspora pracovných síl a likvidácia zastaralých zariadení podmienené atestáciou. Faktory hodnotené pri atestácii jednotlivých pracovísk.