Neft'janoj šok. - Jovovic, D.
Vývoj ceny ropy a kurzu dolára od začiatku krízy v Perskom zálive - údaje. Príčiny poklesu hodnoty dolára. Názory odborníkov na budúci rozvoj svetového hospodárstva v tom prípade, ak by sa natrvalo zvýšila cena ropy o 25 perc. Údaje o situácii a postojoch USA, SRN, Japonska. Vplyv ropnej krízy na hospodárstvo niektorých rozvojových krajín.